ProPud Proteinová tyčinka - Cookies / Oreo 55g
Kategorie: | Proteinové tyčinky |
---|---|
Typ: | Proteinová tyčinka |
Příchuť: | Cookies / Oreo |
Balení: | 55g |
ProPud Proteinová tyčinka - Cookies / Oreo 55g
Vynikající proteinová tyčinka s vysokým obsahem bílkovin může svojí výtečnou chutí hrdě konkurovat nezdravým čokoládovým tyčinkám ze supermarketů.
- exkluzivní proteinová tyčinka
- bez přidaného cukru
- až 19g bílkovin na tyčinku
- bez palmového oleje
Složení
Mléčný protein, sladidlo (maltitol), zvlhčovadlo (glycerol), sušené plnotučné mléko, kousky sušenky (8,4 %) (sladidla (maltitol, erythritol, isomalt), bramborový škrob, kukuřičná mouka, máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, rýžová mouka , máselný tuk, modifikovaný bramborový škrob, tapiokový škrob, inulin, sůl, aromata, extrakt z bourbonské vanilky, kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), kakaové máslo, želatina (hovězí), máselný tuk, voda, kakao se sníženým obsahem tuku (3,7 %), slunečnicový olej, příchutě, sůl, emulgátor (sójový lecitin), sladidla (aspartam, acesulfam k).
Obsahuje sladidla. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Může obsahovat stopy vejce, ořechů, sezamu a pšenice. Obsahuje polyoly. Nadměrná konzumace může mít projímavý účinek. Složení výrobku se může změnit - vždy spoléhejte především na složení uvedené přímo na obale.
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty
|
ve 100 g
|
v 55 g
|
Energetická hodnota | 1711 kJ / 410 kcal | 956 kJ / 229 kcal |
Tuky | 21 g | 12 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g | 6,6 g |
Sacharidy | 32 g | 18 g |
- z toho cukry | 3,8 g | 2,1 g |
- z toho polysacharidy | 24 g | 13 g |
Bílkoviny | 32 g | 18 g |
Sůl | 0,39 g | 0,21 g |
Upozornění
- Proteinová tyčinka.
- Vhodné pro sportovce.
- Není určeno jako náhrada pestré stravy.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Uchovávejte v suchu a chladu.
- Nadměrná konzumace příchutě arašídy/karamel může vyvolat projímavé účinky.
- Konzumujte do 30 minut po tréninku pro doplnění živin anebo kdykoliv během dne jako svačinku bohatou na bílkoviny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.